اتحادیه صنف کبابپزان قزوین

اتحادیه صنف کبابپزان قزوین

ورسته های وابسته(طباخی ،عدس ولوبیا ،جگرپزی ،حلیم پزی ،ذغال فروشی )
اتحادیه صنف کبابپزان قزوین

اتحادیه صنف کبابپزان قزوین

ورسته های وابسته(طباخی ،عدس ولوبیا ،جگرپزی ،حلیم پزی ،ذغال فروشی )

تاریخچه کباب کوبیده درایران


تاریخچه ی کباب کوبیده: به آشپز ناصرالدین شاه خبر دادند که اعلاحضرت هوس  کباب برگ کرده اند، اما دندان‌هایشان دردناک است و آرواره‌هایشان تاب جویدن ندارد. آشپز باشی‌ کمی‌ اندیشید و راه حلی به مخیله ش رسید، بدین ترتیب که گوشت را در هاون کوبید( آن زمان حتماً چرخ گوشت های دستی وجود نداشت ) وبا مقداری پیاز کوبیده شده و نمک بخوبی درآمیخت وبا مهارت به سیخ کشید وروی آتش ، کبابی فراهم کرد که مزه اش بسیار شبیه به مزه ی " کباب برگ" بود وبدینگونه بود که "کباب کوبیده" که فقط از "گوشت وپیاز ونمک " تشکیل می شد ، اختراع شد.    

www.centerfun.com

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد