-
هیچ سرپرست و شفاعت کننده ای برای شما جز او نیست... (سوره سجده ، بخشی از آیه 4)
یکشنبه 10 آذر 1392 09:31
-
آدرس اتحادیه
یکشنبه 10 آذر 1392 09:27
آدرس اتحادیه : قزوین خ شهدا روبروی مسجد شیخ الا سلام تلفکس :33574284-028 ایمیل : email:eu.kababpazan@ chmail.ir eu.kababpazan@gmail.com
-
نرخ کباب کوبیده در قزوین
یکشنبه 10 آذر 1392 09:26
نرخ مصوب یک سیخ کباب کوبیده با 100گرم گوشت گرم و تازه ( درجه یک ) 35000ریال نرخ مصوب یک سیخ کباب کوبیده با 100گرم گوشت گرم وتازه ( درجه دو ) 32000 ریال
-
نرخ رسته های وابسته مصوب 94/02/23
یکشنبه 10 آذر 1392 09:25
طبق نرخ مصوب آش حلیم هر کیلوگرم (جدید) 50000 ریال طبق نرخ مصوب لوبیا هرکیلوگرم ( جدید) 45000 ریال طبق نرخ مصوب عدس هرکیلوگرم (جدید) 40000 ریال طبق نرخ مصوب یک سیخ جگرتازه گوساله به وزن 20گرم 10000 ریال طبق نرخ مصوب سیراب وشیردان پرسی 50000 ریال طبق نرخ مصوب سیراب پرسی 40000 ریال (جدید ) آش امام باگوشت تازه (یک کیلوگرم...
-
کباب بناب ( جدید )
یکشنبه 10 آذر 1392 09:24
« بناب کبابی » قدمتی تقریباً صدساله دارد اولین بار شخصی به اسم حاج صمد کشاورزی(معروف به آشپزباشی) که در اوزون بازار (راسته بازار) شهر بناب مغازه داشته و از این نوع کبابها طبغ می کرده است . یکی از مهم ترین ویژگیهای این کباب ساطوری بودن آن است. از آنجایی که گوشت تازه گوسفند خیلی نرم می باشد درنتیجه با استفاده از ساطور...
-
نکات مهم در مورد کباب (جدید)
یکشنبه 10 آذر 1392 09:24
چگونه ارزش تغذیه ای کباب را بالا ببریم؟ برای افزایش ارزش تغذیه ای کباب بهتر است کباب را با انواع سبزی ها مصرف کنید. مصرف پیاز خام و آب لیمو در کنار کباب هم می تواند میزان ویتامین C دریافتی شما را بالا ببرد. از سبزی های مصرفی می توان به اسفناج، شاهی یا تره در کنار یک لیوان شربت آب لیموی کم شیرین یا آب پرتقال اشاره کرد....
-
فواید آش حلیم
یکشنبه 10 آذر 1392 09:24
فواید حلیم حلیم یک غذا ی پرکالری محسوب میشود. ۱۰۰ گرم حلیم۱۹۰ کالری انرژی دارد و حاوی ۶ گرم پروتئین، ۱۰ گرم چربی، ۲۰ گرم کربوهیدرات، ۱ میلیگرم آهن و ۹ میلیگرم کلسیم است . حلیم به دلیل داشتن گندم، علاوه بر خاصیت سیرکنندگی بالا منبع بسیار خوب روی، منیزیم، آهن و نیاسین است. البته اگر در تهیه این غذا از گندم سبوسدار...
-
گوجه فرنگی راکباب نکنید ! جدید
یکشنبه 10 آذر 1392 09:24
بیشتر ما ایرانیها عادت داریم کنار انواع کباب، سبزیهایی مانند ، فلفل سبز یا و قارچ هم کباب کنیم به گزارش نامه نیوز به نقل از شفاف، کباب کردن سبزیها خوبیها و بدیهایی دارد. مثلا سبزیهایی مانند گوجهفرنگی که دارای ویتامین C نسبتا زیادی هستند، در اثر حرارت دیدن، مقداری از ویتامین خود را از دست میدهند زیرا ویتامین C...
-
گفتنی ها
یکشنبه 10 آذر 1392 09:24
بهترین برای کباب کدام است؟ اگر افراد زیاد از کباب زغالی استفاده میکنند، نباید فراموش کنند که بحث تشکیل هیدروکربنهای حلقوی به خصوص در قسمتهایی از کباب که روی آتش زغال میسوزد و سیاه میشود، کاملا علمی است و شکی در سرطانزا بودنشان نیست. پس بهتر است این تکههای سوخته را جدا کرده و مصرف نکنند. نکته مهم دیگری که باید...
-
انواع آش
یکشنبه 10 آذر 1392 09:24
آش از غذاهای اصیل و سنتی ایران است که در سراسر ایران و براساس طبیعت مناطق جغرافیایی پخته می شود. این غذا از تنوع زیادی برخوردار است که شامل: آش رشته، آش دوغ، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش حلیم ، آش ترش، آش انار، آش ترخینه، آش شلغم، آش غوره و غیره می باشد. مواد تشکیل دهنده بیشتر آش ها عبارتند از: انواع سبزی ها،...
-
خواص حبوبات
یکشنبه 10 آذر 1392 09:23
حبوبات از جمله گیاهان پروتئینی هستند که مقدار زیادی پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی مثل آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و ویتامینها خصوصاً ویتامینهای گروه B دارند. حبوبات بسیار کم چرب هستند و منبع پروتئین گیاهی و گلوسیدها محسوب میشوند. از این گذشته این مواد غذایی مفید دارای مواد معدنی و ویتامینهای مختلفی از جمله...
-
فواید و مضرات کله پاچه وسیراب شیردان
یکشنبه 10 آذر 1392 09:23
فواید ومضرات کله پاچه وسیراب شیردان در یک عصر سرد پاییزی، خوردن یک کاسه سیراب شیردان یا تلیت آب کله پاچه البته به همراه تکه های خرد شده مغز و بعد از آن صرف یک پرس پاچه، بناگوش، چشم و زبان خالی از لطف نیست. غذایی سیرکننده و پرانرژی که خوردن آن در فضای مطبوع و اشتهابرانگیز کله پزی آن هم در ساعات صبح یا به هنگام عصر...
-
تاریخچه کباب کوبیده درایران
یکشنبه 10 آذر 1392 09:23
تاریخچه ی کباب کوبیده: به آشپز ناصرالدین شاه خبر دادند که اعلاحضرت هوس کباب برگ کرده اند، اما دندانهایشان دردناک است و آروارههایشان تاب جویدن ندارد. آشپز باشی کمی اندیشید و راه حلی به مخیله ش رسید، بدین ترتیب که گوشت را در هاون کوبید( آن زمان حتماً چرخ گوشت های دستی وجود نداشت ) وبا مقداری پیاز کوبیده شده و نمک...
-
اطلاعیه
یکشنبه 10 آذر 1392 09:22
اعضاء و همکاران محترم اتحادیه کبابپزان ،جهت افزایش آگاهی شما درباره انواع غذاهای قابل عرضه تحت پوشش اتحادیه ،وبلاگی در این خصوص راه اندازی نموده که در حال حاضر دستور پخت انواع کباب و آش را در آن آموزش داده ایم جهت بازدید از آن وبلاگ بر روی لینک زیر کلیک نمایید . rahmani67.blogsky.com اگر "گذشت" کسی را کوچک...
-
میزان لطف شما به این وبلاگ
یکشنبه 10 آذر 1392 09:22
بازدیدکنندگان گرامی با شرکت در نظر سنجی ، ما را یاری فرمائید. منتظر نظرات ارزشمندتان می باشیم .
-
جمله پایانی
یکشنبه 10 آذر 1392 09:22
بر چهره پر ز نور مهدی صلوات بر جان و دل صبور مهدی صلوات تا امر فرج شود مهیا بفرست بهر فرج و ظهور مهدی صلوات